Palvelut

Palvelumme

Sälekaihtimet kotiisi

Häikäiseekö kirkas kevätaurinko? Samassa, kun sälekaihtimet suojaavat liian kirkkaan auringonpaisteen, ne myös tuovat tyyliä ja mukavuutta. Tarjoamme mittaus-, toimitus- ja asennustyön.

Huolellinen tasoitus, hiominen ja maalaus päälle tuo kauniin lopputuloksen. Jottei tarvitse toteuttaa jälkitöitä, hoidamme täsmällisesti työn alusta asti.

Listoitus

Seinän ja lattianväliin voidaan asentaa jalkalistat. Reunalistat kuuluvat ulkonurkkiin, oven- tai ikkunanpieliin. Peitelistoilla piilotetaan saumakohdat ja kattolistoilla kohennetaan seinien ulkonäköä. Hoidamme nämä kaikki, jotta te pääsette helpommalla.

Suoritamme tarvittavat lattiatyöt monipuolisesti ja luotettavasti. Lattialle uuden loistavan pinnan voimme toteuttaa myös mattotyöllä. Mattolattioiden laajan valikoiman lisäksi pinnat on helppo pitää puhtaina.

Väliseinän purku ja rakennus

Kun väliseinä ei ole tukeva rakenne, voidaan purkutyöllä tavoitella avaruutta. Voimme tarjota teille sekä vanhan seinän purkua tai uuden rakentamista.

Kun keittiö ei ole riittävän avara tai toimintakuntoinen, voimme purkaa sen ja rakentaa uuden modernimman sen tilalle. Uusien kalusteiden, putkien ja muiden asennustöiden jälkeen saatte uuden lumoavan keittiön.

Sisäkattoremontti

Upealla sisäkatolla voidaan luoda huoneisiin erillainen tunnelma. On kyseessä sitten purku tai vain uuden asennus, niin olemme tukenanne.

....

Kunnalta haetun terassin rakennusluvan jälkeen voidaan rakentaa kesäinen tai vaikka syksyynkin sopiva lasitettu terassi. Jos ei löydy omaa aikaa rakentaa terassia, me hoidamme sen jouhevasti.

Portaat

Kun ajatuksissa on uudet portaat tai vanhojen remontointi, tarjoamme näiden toimeenpanon hyvällä asenteella.

Tarjoamme edullisia saneeraus palveluita Varsinais-Suomen alueella olemme itse yritys turusta. Auto kulkee iloisesti aina positiivisen asiakkaan luo! Olen tehnyt näitä hommia ja nyt olen päättänyt perustaa yrityksen. Kiitos